LUNCH MENU
€55
Voorgerecht & Hoofdgerecht
Extra Tussengerecht + Dagprijs
3 gangen lunch menu
€65
Voorgerecht, Hoofdgerecht & Dessert
Extra tussengerecht + Dagprijs
MENU VAN DE CHEF
Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef
5-gangen menu van de chef 105
Voorgerecht, tussengerecht, , hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen +55
bijpassende mocktails +45
*6-gangen menu van de chef 130
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 67
bijpassende mocktails +52
**7-gangen menu van de chef 140
Voorgerecht, tussengerecht, tussengerecht, tussengerecht, hoofdgerecht, dessert, dessert
bijpassende wijnen + 78
bijpassende mocktails + 59
Op vrijdagavond serveren wij enkel de uitgebreide 7-gangen menu van de chef
Schotse zalm – Wasabi – Dashi – Nori
+ optioneel sideplate: tartelette van nori met gepekelde zalm, ramenas,
gerookte kaas, 10 gr Oscietra kaviaar €35
**Kingkrab – Salade van wortel, spitskool, sugar snaps – Capuccino van krab met specerijen
Skrei - Judasoor - Peterseliewortel - Spinazie - Kappertjes
*Gelakt buikspek – Gerookte paling – Groene linzen – Spitskool – Postelein
Duif uit Poitou – Gerookte aardappel – Rode biet – Ansjovis
Donkere Chocolade – Hazelnoot – Vanille – Zwarte olijf – Schorseneren
Mascarpone – Zuring – Clementine – Amandel – Witte chocolade
S
Op vrijdag-avond serveren de uitgebreide menu van de chef in 7-gangen.
Kaas chariot in de plaats van het dessert – supplement € 12
Kaas chariot en dessert - supplement € 22
Wenst u vegetarisch te dineren of heeft u een bepaalde allergie? Dan vragen we u bij de reservatie dit te melden.
Indien allergieën of andere dieetwensen op voorhand niet gemeld worden, zal er een supplement worden aangerekend van € 20,-
Voor een afwezige gast wordt er € 20,- in rekening gebracht voor de gemaakte voorbereidingen.
Gedurende de maaltijd schenken wij San Pellegrino plat of bruisend water aan een forfaitair bedrag per persoon